Boumaboulevard 303 | Groningen

Te huur
€ 2.250,00 per maand
  • gemeubileerd
  • 2 slaapkamers
  • 130 m2
  • per 1 juni 2023
  • A
  • wordt niet aan studenten verhuurd
  • huisdieren niet toegestaan

Bent u geïnteresseerd in dit huis?

+31 50 525 35 25

info@recvastgoed.nl

Omschrijving

DE MEEST COMFORTABELE SKYBOX VAN (FC) GRONINGEN.

Het woongebouw De Stoker ligt pal naast het Euroborg-stadion van FC Groningen en op een steenworp afstand van het gloednieuwe NS-station Europapark. Appartement 303 bevindt zich op een van de bovenste verdiepingen (de 21e verdieping) met een prachtig uitzicht over het historisch stadscentrum.

Indeling:
Ruime woonkamer van circa 40 m2 voorzien van een gezellige elektrische haard en twee grote schuifpuien naar het balkon (5m2) op het westen, luxe open keuken met diverse inbouw apparatuur en ingebouwde ontbijttafel, cv/wasmachine ruimte, toilet, twee slaapkamers van ca. 30 m2 en 14 m2, zeer fraaie badkamer met bubbelbad, sauna en douche/stoomcabine

De hele woning heeft een houten vloer en de diverse interieur-elementen hebben een bijpassende gebeitst eikenhouten look. De woning is gedeeltelijk voorzien van plateaus waardoor je OPTIMAAL KUNT GENIETEN VAN HET UITZICHT IN HET VOETBALSTADION EN OVER HET STADSCENTRUM met de Martinitoren.

De kleinste slaapkamer heeft een verhoogd bureau met zicht op het voetbalveld en een stapelbed waarvan het onderste deel is uitgevoerd als een bedstee.
De grote slaapkamer is zo vormgegeven dat je vanuit het bed zicht hebt op het stadscentrum. Daarnaast zijn er twee grote bergkasten en een kaptafel met rookglasspiegel.

De badkamer is een heus WELLNESSCENTER, inclusief stoomsauna, Finse sauna en een tweepersoons verhoogd bubbelbad, van waaruit je de wedstrijden van FC Groningen kunt bekijken.

De keuken is uitgerust met alle denkbare apparatuur en heeft een ingebouwde ontbijttafel vanwaar je een weids uitzicht over de hele stad hebt.

Het hele appartement is uitgebreid bekabeld voor internet- en TV-gebruik, met diverse luxe extra's zoals een spiegel-TV in de badkamer.

Alle appartementen in De Stoker zijn standaard voorzien van vloerverwarming en zomerkoeling op basis van milieuvriendelijke aardwarmte.

PARKEREN
De eigen parkeerplaats in de parkeergarage en de ruime fietsenberging op de begane grond zijn met de lift bereikbaar.

De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.

Huurprijs: € 2.250,00 per maand (€ 2.750,- all incl)
Aanvaarding: per 1 juni 2023