Esserweg 14 | Groningen

Te koop
€ k.k.
  • 5 slaapkamers
  • 220 m2
  • in overleg

Bent u geïnteresseerd in dit huis?

+31 50 525 35 25

info@recvastgoed.nl

Omschrijving

Een karakteristiek landhuis op de grens van Groningen en Haren. 

Dit vrijstaande huis heeft sfeer en een uiterst charmante uitstraling die zo kenmerkend is voor de jaren ’50. Bijzonder is dat het huis door de jaren heen al verschillende keren in stijl is vergroot, hierdoor is een buitengewoon fraai “familiehuis” ontstaan op een plek met optimale privacy.
De mooie tuin is heerlijk ruim en geeft het huis een prachtig vrij uiterlijk op de voorzijde. De tuin is ideaal op de zon gesitueerd. Er zijn fruitbomen, een verschillende privacy biedende (zonne-) terrassen. De groene woonomgeving geeft ieder seizoen zijn eigen kleur aan deze tuin.

De oprit met automatisch toegangspoort is ruim en de carport biedt ruimte aan zeker twee auto’s en eventueel fietsen. Deze locatie biedt het beste van twee werelden; de vrijheid en rust van vrijstaand wonen en de uitstekende faciliteiten van Groningen Haren binnen handbereik. Winkels, scholen, recreatieleven; alles is ruimschoots in de directe nabijheid aanwezig. Het centrum van Groningen en Haren is fietsminuten verwijderd.

Indeling:
Begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang. Gezellige living (51 m2) met fraaie grote ramen, erkers en deuren naar het grote vlonder terras. De living heeft een parketvloer en dichte hout gestookte haard. Aansluitend is de eetkamer met half open keuken van 19 m2, eveneens met deuren naar het terras. Bijkeuken die toegang biedt tot de dubbele kelder.

De achterhal – entree is eveneens ruim van opzet en biedt toegang tot de keuken en een grote sport – werk – hobby kamer (40 m2) met sauna en douche. Deze kamer kan ook uitstekend als slaapkamer met eigen badkamer worden gebruikt maar biedt ook zeker mogelijkheden voor een praktijk of werkruimte aan huis. Vanuit de carport is een berging – schuur te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kasten, voorts zijn op deze verdieping 5 slaapkamers! De slaapkamer op de voorzijde van 18 m2 geeft toegang tot een bescheiden balkon, beschikt over vaste kasten en een werkhoekje. De overige 4 slaapkamers zijn 9, 11, 11 en 9 m2 waarbij twee kamers een prachtige hoog plafond hebben tot in de nok van het huis, ook deze slaapkamers bieden toegang tot een balkon. De grote badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche. De tweede “kinderbadkamer” is voorzien van een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikbare royale bergzolder.

Kortom een zeer aansprekend huis op besloten perceel, met veel praktische woonruimte op zowel de begane grond als de verdieping.

Collegiale verkoop met Verver Jet Winters te Haren, tel.: 050-5340515