Over ons

REC Vastgoed is een actief en laagdrempelig makelaarskantoor. Wij zijn gespecialiseerd in aan– en verkoop, huur en verhuur, alsmede beheer van uw woning/pand.

REC Vastgoed richt zich ook onder andere op de markt van particuliere woningbeleggers en institutionele beleggers.

Kernwoorden van REC Vastgoed zijn: betrokken, creatief en persoonlijke benadering!

Wij geven u graag advies en het verplicht u tot niets!

REC Vastgoed begrijpt dat een makelaar geld voor u op moet brengen. Anders kunt u beter uw huis zelf verkopen of verhuren. Door een verkoop/verhuur- strategie bijvoorbeeld; door te kijken of uw huis verkoop/verhuur-klaar is, hoe de hoogste opbrengst gerealiseerd kan worden. En dat doen we met heldere communicatie en grote betrokkenheid.

Wij hanteren een heel eigen manier van werken….. Of het nu gaat om verkoop of verhuur, met iedere klant stellen wij een persoonlijk plan van aanpak samen.

En dan…..actief op zoek naar hét huis of dé koper en streven naar het beste resultaat. Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend over uw plannen te praten.

Financieel advies

Daarnaast is uiteraard ook uw persoonlijke financiële situatie van belang. Laat u daarom goed adviseren door Cicirrus Financiële Diensten, met wie wij samenwerken. Zij kunnen u uitstekend adviseren of kopen in uw situatie verstandig is. Kijk voor meer informatie op de website van Cicirrus.